Tarieven prive

Privé teken- of schilderles voor kinderen en/of volwassenen

Prive
Prive
Prive

Liever alleen op les? (dus niet in een groep) dan kun je bij mij privé les krijgen 

Wil je liever niet in een groep op les, maar één-op-één begeleiding? Dat is mogelijk. Het voordeel is dat je dan kunt werken in je eigen tempo, zonder teveel afleiding of prikkels, de les wordt afgestemd op jou alleen. Op die manier kun je ook jouw eigen stijl ontdekken en ontwikkelen. Ik help jou daarbij met aanwijzingen en leer jou hierin ‘vrij’ te bewegen. Dit geldt voor zowel kinderen als voor volwassenen. 

Samen met kind?
Als volwassene samen met je (klein)kind tekenen en/of schilderen is ook een optie. Hierbij wordt de volwassene betrokken om inzicht te krijgen in het uitingsproces van het kind. De in de ‘teken- en beeldtaal’ te lezen informatie (dat is de Tekentaal) wordt aan de volwassene toegelicht en de volwassene tekent/schildert zelf ook ‘verhalend’ mee.

Tarieven 
Voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar: € 35 per 1,5 uur. Voor volwassenen: € 55 per 1,5 uur. Combinatie-les volwassene /kind: € 75 per 1,5 uur (max. twee personen tegelijk). Materialen zijn inbegrepen. 

Betaling Betaling vooraf aan deelname, per keer of per serie als er een cursus/traject wordt gevolgd. Overmaken per bank/betaalverzoek. 

Materiaalgebruik 
Kom je bij mij op les, dan kun je gebruik maken van mijn materiaalaanbod. Wil je juist zelf materiaal meenemen om iets uit te proberen of te leren, dan is dat ook prima. 

Materialen waar ik o.a. mee werk zijn kleurpotloden, grafietpotloden, pastelkrijt, ecoline inkt, fineliners, markers, houtskool, acrylverf of plakkaatverf. 

Op afspraak 
Privélessen worden meestal gegeven op maandag, dinsdag en vrijdag overdag. Dit gaat op afspraak. Je kunt van te voren het aantal lessen afspreken. Zie verder de algemene voorwaarden op de website. Deze privé lessen vallen niet onder therapie; hiervoor gelden andere tarieven en afspraken. 

Docent: Annemarie Lustig - Adres Meervalweg 15, 3755 KH Eemnes – tel. 06-38922993