Voor wie

Ik werk met kinderen en jongeren en volwassenen.

Voor peuters, kleuters, tieners, pubers en jong volwassenen
Omdat in de opgroeiende fase van kinderen - van baby tot en met jong volwassenheid - er zoveel
te leren valt, zijn er ook vele soorten werkvormen binnen de Tekentaal die daarbij kunnen ondersteunen. Tekenen en schilderen volgens Tekentaal is creatieve communicatie. Creatieve communicatie is erop gericht dat het kind zichzelf ontdekt middels zijn/haarbeeldtaal. Daardoor kan het kind beter in contact komen met zichzelf, de ander en het sociale netwerk. 

Voor volwassenen
Omdat in het verloop van de levensfases in de volwassen periode er situaties ongewild kunnen veranderen, zijn er voor volwassenen passende werkvormen die levensthema’s als geboorte, verandering en verlies aanraken. Via de Tekentaal bied ik helderheid en geef ik je eigen kwaliteiten terug om daarmee in de praktijk aan de slag te kunnen. Het is niet moeilijk. Het is juist eenvoudig. Tekentaal zelf is namelijk een rijk instrument. Het is een lichaamsgerichte, psychotherapeutische, creatieve en communicatieve vorm van kunstzinnige therapie. De hersensynchronisatie, motoriek en de zintuigen doen hierin volop mee. Zo word je als totaal mens gezien en bied Tekentaal jou kracht en mogelijkheden.

Aandachtsgebieden 
Depressie – burn-out – angst – hooggevoeligheid – laag zelfbeeld – autisme – emotiestagnatie – trauma en nog zoveel meer…..
Ik heb ervaring met vele casuïstieken; vraag me er gerust naar als jouw aandachtsgebied hier niet bij staat.

Kort Kunstzinnig Traject – kennismaking met Tekentherapie
Via mijn Kort Kunstzinnig Traject ga ik jou in 4 ontmoetingen helpen richting herstel, op welk gebied dan ook. Dit is een kortlopend traject waarbij je individueel, onder mijn begeleiding al tekenend en schilderend jouw klachten leert transformeren in jouw kracht.

Meer informatie klik hier