Workshops

Greek Art – 2 ochtenden van 10-12.30 uur

12 en 19 of 26 januari
13 en 20 of 27 januari
Kosten: € 45 per ochtend. Workshop omvat 2 ochtenden.

Inhoud workshop GREEK ART

…..“een gewaagd en eigenzinnig avontuur in beeld” …. Zo kwamen de schilderijen-op-hout van de kunstenaar Minas op mij over. Deze Griekse kunstenaar is een eenvoudig mens, een natuurmens, met een heel eigen en uniek spoor. Ik ontmoette hem persoonlijk en aangegrepen door zijn authenticiteit kocht ik een kunstwerk van hem in zijn atelier in Griekenland. Dit kunstwerk hangt bij mij thuis aan de muur. Vele cursisten die bij mij thuis kwamen, wilden dit ook eens zelf proberen te ontwerpen. Zo is het idee van deze workshop ‘Greek Art’ ontstaan.

Doe je ook mee? Op mooi hout gaan we aan de slag met acrylverf.
Geef je op voor deze workshop – in 2 lesdelen maak je jouw unieke kunstwerk.

Aanmelden en informatie

Aanmelden via het contactformulier met naam en voorkeur datum.


Numeroscopie – 2 ochtenden van 10-12.30 uur

2 en 9 of 16 februari
3 en 10 of 17 februari
Kosten: € 45 per ochtend. Workshop omvat 2 ochtenden.

Inhoud workshop Numeroscopie

Deze workshop is gebaseerd op de blauwdruk van jouw geboortedag. ….“ben je nieuwsgierig waar die steeds terugkerende elementen in jouw leven toch vandaan komen?” …… Niemand is hetzelfde, ook jij bent uniek. Jouw geboortedatum is bij deze workshop het uitgangspunt. Getallen en kleuren worden toegelicht en je combineert deze zelf tot één uniek kunstwerk.

Wil je ook de kracht van jouw unieke kleuren en getallen ontdekken?
Geef je dan op voor de workshop Numeroscopie - in 2 ochtenden maak jij jouw blauwdruk in kunstvorm zichtbaar in een Numeroscoop.

Aanmelden en informatie

Aanmelden via het contactformulier met naam en voorkeur datum.


Memory Cards – 5 ochtenden van 10-12.00 uur

2, 9, 16, 23, 30 maart
3, 10, 17, 24, 31 maart.
Kosten: € 35 per ochtend. Kan los geboekt worden. Advies is minimaal 2 ochtenden.

Inhoud workshop Memory Cards

Deze workshop is gebaseerd op een idee hoe om te gaan met afscheid of verlies van dierbaren. ….“de vele kleine handgeschreven woorden van mijn moeder op diverse plekjes…. ik kon ze niet weg doen… het is toch van mijn moeder”…. Zo bedacht ik dat ik ze ook kon meenemen in een nieuw kunstwerk, zodat ze blijven bestaan, en het verlies getransformeerd kan worden. Mijn moeder had vorm van dementie, als mantelverzorger heb ik haar jaren bijgestaan. De rollen draaiden heel langzaam om, ik werd niet meer herkend als dochter, als haar kind, maar werd haar verzorger. Dit alleen al was een moeilijk en zeer intens proces. Inmiddels heb ik afscheid moeten nemen en wil ik graag herinneringen aan haar bewaren, juist ook op een kunstzinnige wijze. Zo kun je foto’s, memo’s, kleine items, of andere symboliek verwerken tot 1 of meerdere Memory Cards.

Herken je dit, en wil je dit met mij mee verwerken? Geef je dan op voor de workshop Memory Cards – een serie van 5 ochtenden waarin je je eigen herinneringen als kunstwerk kan vormgeven.

Aanmelden en informatie

Aanmelden via het contactformulier met naam en voorkeur datum.